Over Le Grand Café

De 'Le' voor 'Grand Café' staat daar niet zomaar. Al in 1976 openden onze zaak haar deuren en deze groeide uit tot een geliefde ontmoetingsplek voor Arnhemmers en stadsbezoekers. In de loop der jaren onderging Le Grand Café meerdere metamorfoses, waarbij het behouden van ons warme karakter altijd het uitgangspunt was. We runnen onze zaak dan ook als een klassiek grand café met een moderne twist, waar eenvoud, kwaliteit en saamhorigheid centraal staan. Een veilige haven in het hart van de stad waar je altijd op kunt rekenen. Wij willen dat iedereen zich bij ons welkom voelt. Smakelijk eten, goed drinken en een fijne beleving. Dat is altijd onze succesformule geweest.

Meer over ons

It's a family thing
Dat we bij Le Grand Café al jarenlang vertrouwde kwaliteit kunnen bieden, komt mede doordat we onze zaak runnen als een waar familiebedrijf. Jarenlange kennis en ervaring gemixt met frisse blikken en jeugdige visie vallen bij ons harmonieus samen.

Het hart van de stad
Je vindt ons op de Korenmarkt, het populairste uitgaansgebied van Arnhem. In de weekenden bruist het er van de mensen en er worden regelmatig events georganiseerd. Met zicht op het voorbijgaande publiek zul je je op ons winterproof terras dan ook geen moment vervelen.